ECI Software Solutions

Kraan is onderdeel van ECI Software Solutions

ECI Software Solutions neem ECI | treetop over! Goed nieuws, want dit betekent meer kansen voor groei en verbetering. Dit brengt de sterkste software en IT-oplossingen voor de bouw samen. Onder de vlag van ECI | RHC Europe, vallen vanaf heden (ECI | Frank, ECI | Admicom, ECI | Kraan, ECI | BouwVision en ECI | HomeDNA) en één IT-partner (ECI | TreeICT). We werken samen en vullen elkaar aan. Zo helpen we elkaar door onze klanten de beste oplossingen te bieden. Oplossingen voor Wkb, financiële administratie, calculatie, BIM, hybride werken, security, apps voor de vakmannen, Service & Onderhoud, DICO-koppelingen, kopersbegeleiding, online woningdossier en ga zo maar door. Hiermee kunnen wij jou in zijn totaliteit ondersteunen.

Onze missie:

“Onze missie is om een duidelijke en zichtbare productleader te zijn voor de bouwbranche in Nederland voor klein- en middenbedrijf en om hun navigator te zijn in de digitale transformatie.“

Wat betekent dat voor jou als klant van Kraan:
ECI verkoopt geen producten of diensten, maar is een keurmerk dat kwaliteit waarborgt en helpt de juiste oplossing te vinden bij de vraag van jou als klant of als nieuwe klant. De belofte is:

“Onze missie is om project- en productiebedrijven te helpen groeien en concurreren door inzet van branchekennis in combinatie met slimme software-oplossingen zodat ondernemen makkelijker wordt.”

Dat betekent voor jou dat er meer oplossingen beschikbaar zijn, waar jij als bedrijf in bouw behoefte aan kunt hebben. Oplossingen die wij als onderdeel van ECI onderhouden, doorontwikkelen en met elkaar verbinden. Zo kun jij makkelijker en effectiever en meer winstgevend te werk gaan en kun jij je als professional in jouw vakgebied richten op datgene waar jij goed in bent, bouwen!

Meer weten over de producten en diensten van de bedrijven binnen ECI Software Solutions of over ECI? Maak dan een afspraak met je accountmanager of neem contact op via het contactformulier.

kraan background menu element