Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Icoon Uren App

Urenregistratie App bouw

Met de module KRAAN Uren kunt u de uren en kilometers van medewerkers eenvoudig centraal invoeren en accorderen. En overal raadplegen: bij de projecten, als urenlijst of ander overzicht van de medewerker, in de loon- of in de financiële administratie. De Uren App ondersteunt de module KRAAN Uren. Ook hier kunt u eenvoudig uren en kilometers invoeren.

Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Basisscherm Uren App van kraan
Belangrijke eigenschappen:

Uren en kilometers eenvoudig centraal invoeren

Uren boeken op bewakingscodes

Uren boeken op projecten

Geef uw favoriete projecten aan

Geïntegreerd met de module KRAAN Uren

Bekijk hier hoe de app werkt!

Altijd en overal toegankelijk

Overal kunt u uren en kilometers invoeren. Op de bouwplaats, onderweg of thuis vanaf de bank. Door de medewerker zelf of bijvoorbeeld door de uitvoerder. Doordat de App met de software op kantoor communiceert komt deze invoer automatisch op de juiste plek in KRAAN Uren terecht.

Interesse in de urenregistratie app voor de bouw?

Bent u geïnteresseerd in de KRAAN Uren App als aanvulling op de module KRAAN Uren? Of heeft u specifieke vragen over de werking van de App? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via ons contactformulier of telefonisch via 010 - 28 66 666. Bekijk ook eens onze andere Apps voor de bouw en download onze App productflyer.Download de KRAAN Uren App op Google Play Download de KRAAN Uren App in de App Store

Wilt u meer weten over KRAAN Uren App?

kraan background menu element