Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Module Service & Onderhoud | kraan

Service & Onderhoud

De modules voor Service & Onderhoud bieden u de mogelijkheid om snel en efficiënt uw klachten, meldingen en ander kortlopend werk af te handelen. Bij vaste opdrachtgevers zoals woningcorporaties en verzekeraars kunt u gebruik maken van slimme instellingen voor urgenties, vaste onderaannemers of bijvoorbeeld factuurlayouts. Binnengekomen meldingen kunnen eenvoudig worden omgezet naar één of meerdere werkbonnen voor de vakman of onderaannemer.Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Service & Onderhoud software | kraan
Belangrijke eigenschappen:

Volledige onderhoudshistorie objecten

Snellere afhandeling van meldingen/klachten

(Vaste) Onderaannemers eenvoudig en snel aan te sturen

Actuele status informatie voor opdrachtgevers

Eenvoudig inlezen adressenbestanden van opdrachtgevers

Ontdek KRAAN Service & Onderhoud

Planbord

Naar wens kunnen de werkbonnen middels een digitaal planbord worden gepland in de service en onderhoud software en vervolgens naar het mobiele apparaat van de vakman worden uitgezet. U weet daarmee altijd of uw vakman op tijd bij de volgende klus kan zijn of dat hij nog een gaatje heeft voor een spoedopdracht.

Portalen en DICO van de ketenstandaard

Uiteraard behoren portalen, het inlezen van reparatieverzoeken en managementrapportages ook tot de mogelijkheden. Hierbij ondersteunen wij de S@les/ KOVRA berichtenstandaard voor zowel de Onderhoudsopdracht als de Onderhoud status.

Productflyer software service en onderhoud

Is de service en onderhoud software van KRAAN dé oplossing voor uw bouwbedrijf? Vraag dan vrijblijvend de productflyer aan voor meer informatie. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met één van onze accountmanagers via ons online contactformulier of telefonisch via 010 - 28 66 666.

Wilt u meer weten over KRAAN Service & Onderhoud?

kraan background menu element