Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Module Projectbewaking | kraan

Projectadministratie bouw

Liggen we op schema qua oplevering en blijven we binnen het budget? Is het meer- of minderwerk goed geregistreerd en welke facturen gaan we nog ontvangen van onderaannemers? U wilt altijd direct inzicht hebben in de status van uw project met de daarbij behorende informatie. Zo heeft én behoudt u grip op uw projecten. Een goede projectbewaking in de bouw is hierbij van grote betekenis!
Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Basis scherm projectbewaking bouw | kraan
Belangrijke eigenschappen:

Eenvoudig en uitgebreid bewaken

Zelf vrije kolommen toevoegen

Eenvoudig inzoomen naar detailinformatie

Per periode vastleggen van mutaties

Inkoopfacturen digitaal inzichtelijk

Ontdek KRAAN Projectbewaking

Af van diverse losse overzichten

Om inzicht te krijgen in de status van een project komt het bij veel bedrijven nog voor dat diverse losse documenten, zoals budgetten, kostenplaatjes en inkoopoverzichten, handmatig samengevoegd worden. Dit kost onnodig veel tijd en geeft niet direct een helder beeld van de voortgang. Daarom is de module Projectbewaking ontwikkeld.

KRAAN Projectbewaking geeft grip

Met de module Projectbewaking van KRAAN hebben uw medewerkers de budgetten, kosten, facturen, inkoopcontracten, documenten en meer- en minderwerk direct inzichtelijk, of het nu gaat om een klein of groot project. U kunt per project zelf de diepgang van bewaking bepalen. De onderliggende werkbegroting zorgt voor een juist budget. Budgetverschuivingen of meer- en minderwerk worden netjes toegevoegd aan de werkbegroting en vastgelegd per week. Zo heeft u altijd inzicht in de veranderingen die gedurende het project zijn doorgevoerd.

Projectadministratie voor de bouw

De module Projectbewaking is flexibel in opzet en compleet qua mogelijkheden. Let wel, de vele mogelijkheden staan absoluut niet in de weg wanneer u deze module uitsluitend wilt gebruiken voor kleine(re) projecten. KRAAN Projectbewaking integreert met onze andere modules zoals Werkbegroting, Inkoop, Facturering en natuurlijk Financieel. Digitale inkoopfacturen zijn uiteraard ook inzichtelijk binnen de projectadministratie. U heeft zelfs de mogelijkheid om gebruik te maken van vrije kolommen en memovelden om informatie vast te leggen. Prognoses en voortgang worden netjes per periode vastgelegd, zo houdt u dagelijks grip op al uw projecten.

Meer informatie over projectadministratie software bouw

Heeft u vragen over onze projectadministratie software voor de bouw? Of bent u benieuwd wat onze module Projectbewaking voor uw bedrijf kan betekenen? Wij adviseren u graag! Download de productflyer of neem vrijblijvend contact met ons op. Contact opnemen kan via het contactformulier op de website of telefonisch via het telefoonnummer 010 - 28 66 666.

Wilt u meer weten over KRAAN Projectbewaking?

kraan background menu element