Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Icoon Workflow App

Workflow App

Veel onderweg of op de bouwplaats en weinig tijd om facturen te controleren? Daar biedt de Workflow App een uitstekende oplossing voor. Facturen controleren wordt een fluitje van een cent, want dit kan nu direct vanaf uw telefoon of tablet. Het accorderingsproces stagneert niet meer, omdat u via deze handige app direct akkoord of commentaar kan geven. Hierdoor verloopt het accorderen van facturen vlot en heeft u sneller en correct inzicht in de kosten op uw project.Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Basisscherm Workflow App van kraan
Belangrijke eigenschappen:

Altijd en overal facturen controleren

Handige pushnotificaties bij nieuwe facturen

Eenvoudig opmerkingen toevoegen aan de factuur

Accorderen, afwijzen of advies aanvragen

Verander eenvoudig van bewakingscode of project

Kraan in twee minuten

Handige pushnotificaties

Via handige pushnotificaties wordt u op de hoogte gebracht van nieuwe taken die voor u klaar staan. U hoeft dus niet zelf in de gaten te houden of er nog nieuwe facturen zijn die u moet controleren. Vervolgens loopt u eenvoudig door de verschillende taken heen en kunt ze direct afhandelen of eventueel bij een collega om advies vragen. Het kost dus weinig tijd en dankzij de notificaties vergeet u niets.

Factuur direct in beeld bij de taak

Bij het beoordelen van een factuur ziet u ook gelijk een voorbeeld hiervan, naast de gegevens die u eventueel aan wilt passen, zoals het project of de bewakingscode. Zo kunt u efficiënt en overzichtelijk te werk gaan om alle taken en facturen door te lopen.

Vanaf de bouwplaats, onderweg of op de bank

Dankzij de Workflow App maakt het eigenlijk niet meer uit waar u bent. Op de bouwplaats, onderweg of juist thuis vanaf de bank, overal kunt u snel en eenvoudig uw taken en facturen controleren. Denk aan de uitvoerder die bijna altijd op de bouwplaats is of de directeur die ’s avonds of in het weekend de 'stapel' facturen nog even wil doornemen. Dat kan dus zonder rompslomp, u hoeft alleen nog maar de app te openen.

Meer informatie over de KRAAN Workflow App

Wilt u ook graag werken met de KRAAN Workflow App of heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website. Onze specialisten staan voor u klaar en kijken graag met u naar de mogelijkheden! Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken via het telefoonnummer 010 - 28 66 666.Download de KRAAN Workflow App op Google Play Download de KRAAN Workflow App in de App Store

Wilt u meer weten over KRAAN Workflow App?

kraan background menu element