Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Module Materieelbeheer | kraan

Materieelbeheer software

Het beheer van grote hoeveelheden materieel kan al gauw een complexe aangelegenheid worden. Wanneer u niet adequaat bijhoudt welke vakman welk materieel in zijn of haar bezit heeft, dan raakt u ongetwijfeld al gauw het overzicht kwijt. Zonder overzicht weet u niet of u wel genoeg materieel in huis heeft en of u bijvoorbeeld extra materieel moet inkopen of huren, ook is het op dat moment veel waarschijnlijker dat er materieel zoekraakt. Met onze materieelbeheer software zal dit niet gebeuren, hiermee registreert én beheert u namelijk gemakkelijk al uw materieel. Een module die geschikt is voor klein-, midden- en grootbedrijf.

Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Basisscherm materieelbeheer software | kraan
Belangrijke eigenschappen:

Altijd een actueel overzicht van het beschikbare materieel

Krijg tijdig signaal dat u materieel moet keuren

Scannen middels RFID, Barcode of QR-code

Doorbelasten op projecten

ICM de Materieel App en Bouwplaats Materieel App

Ontdek Materieelbeheer van Kraan

Materieelbeheer met behulp van RFID-technologie

Om materieelstukken te kunnen verplaatsen, moeten ze uniek worden gemaakt met behulp van een eigen code. Daarom dient u ze bij het gebruik van onze oplossing te voorzien van UHF RFID-technologie chips. Deze chips kunnen worden uitgelezen met een speciale pda (personal digital assistant). U koppelt het materieelstuk eenvoudig aan de chip doormiddel van een app (android). Ook het verplaatsen van het materieel gebeurt middels eenzelfde app.

Materieelbeheer software met NEN 3140 ondersteuning

Uw materieelstukken moeten natuurlijk ook periodiek gekeurd worden. Onze materiaalbeheer software ondersteunt de bijbehorende norm NEN 3140. Bij het verplaatsen van materieelstukken geeft uw app automatisch aan of er stukken gekeurd moeten worden. Ook kunt u vanuit de backoffice een lijst uitdraaien met het te keuren materieel. De software heeft een koppeling met erkende keuringsapparaten zoals bijvoorbeeld de SafetyPAT 3140 van Mors Smitt, die automatische de resultaten voor u inleest.

Kosten doorbelasten op projecten

Naast beheer van uw materieel, kunt u ook de kosten doorbelasten op uw projecten. Onze materieelmodule verziet daarnaast in een complete verhuuradministratie. Zo kunt u naast het doorbelasten op eigen projecten, ook materieel verhuren aan derden en dit vervolgens eenvoudig doorbelasten.

Wilt u meer weten over KRAAN Materieelbeheer?

kraan background menu element