Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
2D meetstaten bouwsoftware | kraan

2D Meetstaten

Tijdswinst bij revisies, geen fouten meer in uw calculatie en één centrale plek waar alle berekeningen van projecten terug te vinden zijn. Dat wil elke aannemer en ieder calculatiebureau. Vooral omdat het uittrekken van de benodigde hoeveelheden voor een bouwproject arbeidsintensief werk is. Het is niet meer dan logisch dat digitaliseren hier een belangrijke rol in speelt.

Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
kraan 2D Meetstaten
Belangrijke eigenschappen:

Tijdswinst bij revisies

Geen fouten meer in uw calculatie

Eén centrale plek voor alle hoeveelheden

Directe koppeling aan begrotingsregels

Verschillen in bouwtekening visueel en snel inzichtelijk

Ontdek 2D Meetstaten van KRAAN


Wellicht overbodig maar graag stellen wij ons, kraan, nog even aan u voor. Al meer dan 50 jaar ontwikkelen wij software voor de bouw. Software die naadloos aansluit op de automatiseringseisen en -wensen van onze klanten. Dat kan alleen omdat onze medewerkers over zowel bouwkundige kennis als over ICT-kennis beschikken en nauw samenwerken met onze softwaregebruikers.

Deze softwaregebruikers vertellen u, net als wij, natuurlijk met veel plezier meer over 2D Meetstaten en calculeren. Bel of mail ons en wij brengen u graag in contact met één van onze gebruikers.

2D Meetstaten en calculeren in het kort:


  • Meettools zoals lengte en veelhoek gebruikt u voor het bepalen van hoeveelheden. Alle hoeveelheden kunnen op een eenvoudige manier worden getotaliseerd en gekoppeld aan een begrotingsregel. Aan de hand van de gemeten hoeveelheden kunnen er afgeleide hoeveelheden worden berekend. Een voorbeeld: op basis van het totaal aantal vierkante meters metselwerk kan het totaal aantal stenen worden berekend. Ook deze afgeleide berekeningen kunnen worden gekoppeld aan een begrotingsregel.

  • Verschillende versies (ofwel revisies) van de tekening legt u over elkaar heen zodat u de verschillen ziet. De hoeveelheden van de metingen van de voorgaande versie worden ook meegenomen. Opnieuw meten is dus niet nodig.

  • Vergelijken van bouwtekeningen kan op verschillende manieren. Door het verschuiven van een balk ziet u de verschillende versies. Op die manier zijn verschillen visueel en snel inzichtelijk.

Wilt u meer weten over KRAAN 2D meetstaten?

kraan background menu element