Microsoft dynamics xRM Inspectie

Loop je geregeld door een woning met pen en papier? Dit kan anders! Namelijk met de online inspectie functionaliteit van Kraan xRM en middels de inspectie App.

Werk met eigen formulieren

Maak zelf vragenlijsten die je nodig hebt tijdens de inspecties, denk aan: kwaliteitsrondes en controles. Richt je vragenlijsten zelf digitaal in en laat ze door de bewoner en/of een opzichter ondertekenen wanneer de inspectie gereed is.

Rijke rapportages direct beschikbaar

Deel direct na de inspectie de resultaten. Deze zijn eenvoudig te presenteren middels een rapport en direct te delen met de betrokkenen. Deze informatie wordt uiteraard opgeslagen bij het desbetreffende project. Zo zijn je projecten compleet gevuld met relevante informatie en is de laatste stand van zake direct in te zien.

Foto’s en afbeeldingen

Bij inspecties zijn foto’s en afbeeldingen belangrijk. De gemaakte foto’s en documenten die zijn gemaakt voor, tijdens- of na de inspectie zijn in te zien en te gebruiken in de rapportages. Deze documenten en afbeeldingen zijn vervolgens ook direct beschikbaar bij het desbetreffende project.

Inspecties plannen in het planbord
Wanneer je gebruik maakt van de Service- en Onderhoud software van xRM, is het mogelijk om direct inspectie afspraken in te plannen middels het planbord.

Voordelen:

  • Zelf digitale vragenlijsten bewerken
  • Uitkomsten staan direct in een rapportage
  • Alle informatie op één plek bij het gerelateerde project
  • Foto’s en afbeeldingen in de app zijn direct te zien in xRM
  • Direct een inspectie inplannen via het digitale planbord
  • Alle relevante informatie vastleggen binnen één applicatie

 

Wil jij jouw inspecties ook digitaal gaan uitvoeren en wil je weten wat xRM Inspecties voor jou kan betekenen? Vraag dan hier een demo aan!


kraan background menu element