Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?

xRM Documenten

Het document management systeem (DMS) van Microsoft Dynamics xRM is een online oplossing die foutieve beslissingen voorkomt, omdat iedereen werkt met dezelfde versie van een document. Documentatie is in xRM Documenten eenvoudig en snel terug te vinden op verschillende niveau’s, denk aan: bedrijven, personen en projecten. Aanvullend bundel je de communicatie middels dossiers en kun je heel eenvoudig door je document zoeken met behulp van uitgebreide zoekfunctie.

Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Scherm xRM documenten | kraan
Voordelen van xRM Documenten:

Altijd de meest actuele versie van een document

Templates in jouw huisstijl

Eenvoudig een rijk dossier

Altijd de meest actuele versie van een document

Werk met één centrale documentendatabase zodat alle gebruikers binnen de organisatie op ieder moment kunnen beschikken over de meest actuele versie van bestekken, calculaties, offertes, vergunningen, bouwtekeningen en andere belangrijke projectdocumenten.

Templates in jouw huisstijl

Werken met een DMS is makkelijker en eenvoudig, dan het opslaan op het netwerk. Het DMS genereert daarnaast de standaardbrieven in de huisstijl. Dit zorgt voor een eenduidige en consistente communicatie-wijze. Het generen van standaardbrieven in huisstijl is mogelijk voor een brief naar één bedrijf en/of persoon, maar uiteraard ook voor een gepersonaliseerde mailing van dezelfde brief naar meerdere bedrijven en/of personen.

Eenvoudig een rijk dossier

Dossiervorming is belangrijk om alle documenten te bundelen. Een volledig dossier geeft je medewerkers beter inzicht en grip, zodat ze effectiever kunnen communiceren met je klanten en met onderaannemers. Binnengekomen documenten of communicatie kunnen eenvoudig opgeslagen worden door middel van xRM Document. Met één druk op de knop wordt het digitaal ontvangen document ingelezen. Zo creëer je op een efficiënte manier een rijke relatie- en klantinzichten dossier.

Wilt u meer weten over KRAAN xRM Documenten?

kraan background menu element