Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Module CRM | kraan

CRM voor de bouw

Waar de een spreekt over relatiebeheer, praat de ander over CRM. We bedoelen hier precies hetzelfde mee. Of het nu gaat om uw (potentiële) klanten, leveranciers, onderaannemers of andere betrokken relaties bij een van uw projecten, het is tegenwoordig altijd van groot belang om gegevens van uw relaties actueel en op een betrouwbare plek inzichtelijk te hebben. U heeft hierdoor altijd de juiste informatie voorhanden.
Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Basisscherm CRM voor de bouw | kraan
Belangrijke eigenschappen:

Eenmalige invoer van relaties

Volledig geïntegreerd met andere modules

Registratie van allerlei soorten relaties

Vrije kenmerken

Grip op uw verkooptrajecten

Ontdek Relatiebeheer van Kraan

Bouw CRM; Centraal relatiedossier

Met CRM voor de bouw van KRAAN beheert u op centrale wijze alle benodigde informatie van uw relaties. Of het nu om offertes, tekeningen, afbeeldingen of andere correspondentie gaat, alle gegevens zijn per relatie eenvoudig terug te vinden. Ook is het mogelijk om relaties te koppelen aan een project en een specifieke rol toe te kennen. Op die manier is uw relatie- en projectdossier altijd actueel.

Mailings vanuit CRM

Tevens biedt onze relatiebeheer module de mogelijkheid om op basis van vrije kenmerken en andere criteria eenvoudig selecties te maken zodat u bijvoorbeeld heel gericht een uitnodiging of nieuwsbrief kunt versturen. Dit zijn functionaliteiten die binnen een klantvriendelijke en servicegerichte organisatie vandaag de dag niet meer mogen ontbreken!

Inzicht in uitstaande offertes

Het komt nog veel voor dat uitgebrachte offertes worden bijgehouden in een los MS-Excel overzicht. Met KRAAN Relatiebeheer is ook dit niet meer nodig en wordt acquisitie steeds overzichtelijker en efficiënter. Welke offertes staan er bij welke relaties uit en wat is de status van de offerte? Is de offerte onderbouwd met een calculatie? En hoe vaak is het voorgekomen dat er uiteindelijk geen opdracht uit de offerte is gekomen? Allemaal nuttige informatie die eenvoudig terug te vinden is in het CRM.

KRAAN Relatiebeheer geeft inzicht

In de relatiebeheer module van KRAAN kunt u uw medewerkers de gewenste rechten geven zodat zij alleen maar de informatie van een relatie kunnen inzien die zij in hun dagelijkse werkzaamheden nodig zullen hebben. Relevante gegevens van relaties zijn uiteraard ook beschikbaar in andere KRAAN modules, zoals bij Financieel, Kopersbeheer en Inkoop, maar ook in de mobiele werkbon.

CRM voor de bouw van KRAAN

Wilt u ook meer grip op uw verkooptrajecten en al uw relaties op een centrale plek beheren? Voor meer informatie over ons CRM voor de bouw kunt u de productflyer downloaden. Direct contact met ons opnemen kan natuurlijk ook. Stuur een bericht via het contactformulier op de website of neem telefonisch contact op via het telefoonnummer 010 - 28 66 666.

Wilt u meer weten over KRAAN Relatiebeheer?

kraan background menu element