Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?

xRM Sales en Contractbeheer

Verkoopkansen en contracten beheren is ook één van de mogelijkheden van xRM. Door de totale integratie vind je deze terug op meerdere plekken in de software.

Neem als voorbeeld een onderhoudscontract. Leg alle voorwaarden overzichtelijk vast en factureer ze eenvoudig uit zonder deze gestelde voorwaarden te vergeten. Of je nu meerdere keren paar jaar bij een klant moet komen voor controle of eens per twee jaar, xRM biedt de mogelijkheden om dit overzichtelijk vast te leggen en te beheren.

Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Voordelen van xRM Sales en Contractbeheer:

Contractbeheer

Beheers je verkoopproces

Contractbeheer

De integratie met xRM objectbeheer kan er voor zorgen dat de betreffende onderhoudswerkbonnen direct aangeboden worden aan de planning om te kunnen plannen in je planbord. Dit maakt dat je een goede workload verdeling over je capaciteit kan maken over het jaar heen. Binnen contractbeheer is het mogelijk om verschil te maken tussen contractbeheer op installatie, denk aan bijv. een lift of een cv-ketel en op een woonadres.

Beheers je verkoopproces

Ook het volledige offertetraject en het verkoopproces kunnen vastgelegd worden. Een projectverkoop of een onderhoudsopdracht, je maakt in een handomdraai een offerte. Ook je forecast en slagingspercentage kunnen meegegeven worden in de offerte, hierdoor kan je de opdrachtenstroom beter beheren. Op deze manier houd je grip over je capaciteit en voorkom je dat je meer projecten aanneemt dan dat je aan kunt. Vind je offertes terug bij je contactpersonen, de bedrijven, maar ook bij je projectgegevens. Door de volledige integratie werk je met één waarheid op alle plekken binnen xRM. Door de integratie met de Microsoft Office 365 bewerk je zelf je offertes en sla je ze op in het DMS. Waar je alle versies kan zien die er uitgebracht zijn.

Wilt u meer weten over KRAAN xRM Sales en Contractbeheer?

kraan background menu element