Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Module Inkoop | kraan

Inkoop

Heeft u één overzicht van al uw lopende inkoopverplichtingen en bewaart u al uw inkoopcontracten op efficiënte wijze? Wanneer u deze in Excel beheert, in een map in kast bewaart of de contracten alleen beschikbaar zijn in de mailbox van uw medewerkers, dan is er nog veel winst te behalen. Met KRAAN Inkoop regelt u het gehele inkoopproces van offerteaanvraag tot inkoopcontract op de meest efficiënte wijze.Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Basisscherm inkoop software voor de bouw van kraan
Belangrijke eigenschappen:

Branche gestuurde documenten- en bestekmatrix

Koppelingen met OCÉ documentenmatrix

Integratie met o.a. Projectbewaking en Financieel

Offerteaanvragen, vergelijk, contracten en beoordelingen

Integratie met MS-Office

Ontdek Inkoop van Kraan

Grip op inkoopoffertes

Via onze module Inkoop kunt u gemakkelijk, bijvoorbeeld op basis van STABU besteksystematiek, leveranciers of onderaannemers selecteren die u wilt gaan benaderen voor een offerteaanvraag. U bepaalt zelf welke documenten er verstuurd worden tijdens de aanvraag. Stuurt u alleen hetgeen wat relevant is, of stuurt u standaard alle informatie? De keuze is aan u!

Prijsspiegel

Wanneer de offertes eenmaal binnen zijn zet KRAAN Inkoop deze automatisch voor u om in een prijsspiegel. De prijsspiegel maakt voor ieder onderdeel van de offerte in één oogopslag inzichtelijk welke partij de beste prijs heeft aangeboden. Vervolgens kunt u gemakkelijk de keuze maken met welke partij u in zee gaat.

Inkoopcontracten

De gekozen offerte zet u gemakkelijk om in een inkoopcontract aan de hand van een vast template. Dit template is uiteraard gebaseerd op uw eigen huisstijl en de inkoopvoorwaarden die u hanteert. Het is ook altijd mogelijk om het contract eenvoudig te verrijken met extra informatie.

Inkoopresultaat

Zodra de contracten op het project staan, zijn de verplichtingen vastgelegd. Hiermee heeft u direct per project inzichtelijk welke kosten u nog kunt verwachten. Omdat de begrote kosten ook inzichtelijk zijn, heeft u grip op uw inkoopresultaat. U kiest zelf de wijze waarop het inkoopresultaat binnen KRAAN Inkoop wordt bepaald.

Meer informatie over inkoop software voor de bouw

Heeft u vragen over onze inkoop software voor de bouw? Of bent u benieuwd wat onze module Inkoop voor uw bedrijf kan betekenen? Wij adviseren u graag! Download de productflyer of neem vrijblijvend contact met ons op. Contact opnemen kan via het contactformulier op de website of telefonisch via het telefoonnummer 010 – 28 66 666.

Wilt u meer weten over KRAAN Inkoop?

kraan background menu element