Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Module Calculatie | kraan

Calculatieprogramma bouw

De calculatiemodules van KRAAN stellen u in staat om gemakkelijk detail- en elementenbegrotingen samen te stellen. Met behulp van onze calculatiesoftware kunt u snel en nauwkeurig werken en wordt het doorrekenen van alternatieven kinderspel. Het biedt u alles om een doeltreffende en verantwoorde prijs aan te kunnen bieden!

Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Calculatie software bouw | kraan
Belangrijke eigenschappen:

Flexibele interne en externe rapportages

Gebruik van kengetallen

Eenvoudige of geavanceerde uittrekstaten (MS-Excel)

Mogelijkheid voor deelbegrotingen met frequenties

Staartkosten verdelen over de begroting

Ontdek KRAAN Calculatie

Element- en detailbegrotingen

Met onze calculatiesoftware stellen wij u in staat om verantwoord en doeltreffend te werk te gaan bij het opstellen van begrotingen voor uw klanten op zowel elementniveau als op detailniveau. Speciaal voor de veeleisende calculator hebben wij zelfs een module ontwikkeld waarmee op basis van eigenschappen, bijvoorbeeld uit een BIM model, parametrisch gecalculeerd kan worden. Door de flexibele lay-outs kunt u eenvoudig nette overzichten genereren die u zowel intern kunt gebruiken maar die ook kunnen dienen als professionele offerte voor uw klant.

Voor klein,- midden,- en grootbedrijf

Kraan biedt calculatiesoftware die zowel geschikt zijn voor kleine als grote bouwondernemingen. Of het nu gaat om een uitbouw, een woonhuis, een utiliteitsgebouw, een restauratie, een renovatie of een seriematig nieuwbouwproject, dit alles is mogelijk met de calculatieprogramma’s van KRAAN.

Calculeren op basis van STABU, NLsfb of eigen codering

Met de KRAAN calculatiesoftware is het mogelijk om te calculeren op basis van verschillende coderingen. U heeft hierbij de keuze uit STABU-codering, NL-SfB-codering of een eigen codering. Op deze manier kunt u de calculaties op overzichtelijke wijze groeperen.

Calculatieprogramma voor en door de bouw

De KRAAN calculatiesoftware is speciaal ontwikkeld voor en door specialisten in de bouw. Dit betekent dat de ontwikkeling van onze software nooit stopt! Op basis van trends in de bouwbranche blijven wij namelijk continu ontwikkelen en innoveren. Daarnaast luisteren wij goed naar de specifieke wensen van onze klanten. Dit resulteert in vooruitstrevende verbeteringen, zoals ons recent ontwikkelde product nCalc, wat 5d BIM calculaties mogelijk maakt. Bovendien kunnen onze calculatieprogramma’s los gebruikt worden maar zijn deze ook te integreren met een van onze andere modules zoals Inkoop, Werkbegroting en Kopersbeheer.

Download de Calculatie productflyer

Heeft u vragen over de calculatieprogramma’s van Kraan? Of bent u benieuwd wat onze calculatiesoftware specifiek voor uw bedrijf kan betekenen? Download dan de productflyer of neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op de website of telefonisch via het telefoonnummer 010 - 28 66 666.

Wilt u meer weten over KRAAN Calculatie?

kraan background menu element