Treetop academie - trainingsaanbod kraan

De treetop academie is live! Wij zijn jouw opleider in bouwsoftware. Bij de academie kunnen mensen samenkomen en ervaren hoe je het optimale uit de systemen kunt halen.

Waarom onze trainingsprogramma’s zo effectief zijn? Omdat ze worden ingevuld door onze eigen medewerkers die er dagelijks mee werken, mensen met een berg aan kennis en ervaring op het gebied van de systemen. Ze helpen je graag met persoonlijke begeleiding en herkenbare praktijkvoorbeelden. Zo haal je zeker weten alles uit je kraan software.

Over de training

Het gaat om trainingen van minimaal 6 tot maximaal 12 deelnemers in ons trainingscentrum in Veenendaal (hoofdkantoor Treetop). Het is volledig verzorgd, je hoeft geen eigen spullen mee te nemen, wij hebben een computer voor je klaar staan. Na de training in de ochtend verzorgen wij een lunch. Of wanneer je ’s middags de training volgt, staat er vooraf een lunch klaar.

We hebben gekozen voor een mooie diversiteit aan trainingen. De ochtend trainingen zijn van 9:00 uur tot 12:00 uur. De middagtraining begint om 13:00 uur en duurt tot 17:00 uur.

Opleidingslocatie
Graag ontvangen wij jou in ons trainingscentrum in Veenendaal waar alles voor je geregeld wordt en waar je andere mede-bouwers kunt ontmoeten. De vestiging is goed te bereiken met het openbaar vervoer en auto en biedt voldoende gratis parkeergelegenheid.

Fokkerstraat 31, 3905 KV Veenendaal.

>Bekijk hier het volledige trainingsaanbod van kraan bij de treetop academie

kraan background menu element