Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Module Kopersbeheer | kraan

Kopersbeheer

De module Kopersbeheer is een ideaal hulpmiddel als het gaat om de bouw van enkele woningen, maar ook als het gaat om de bouw van kleine of grote series woningen. Het meer- en minderwerk wordt eenvoudig beheerd en er kan inspraak worden gegeven aan kopers in de ontwikkeling en realisatie van hun huis. Dankzij een heldere structuur kan heel gemakkelijk het overzicht worden behouden. Het proces wordt hierdoor beter beheersbaar, waardoor het rendement zal worden verhoogd.

Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Basisscherm kopersbeheer van kraan
Belangrijke eigenschappen:

Registreer oa. de bouwfases, bouwtypes en bouwnummers

Volledige grip op het kopersbegeleidingsproces

Maak een punten-, meterkast- en onderaannemerslijst

Geïntegreerd met Werkbegroting en Projectbewaking

Koppeling met HomeDNA & Volgjewoning.nl

Ontdek KRAAN Kopersbeheer

Volledig geïntegreerd

Kopersbeheer van KRAAN is geen op zichzelf staande softwaremodule. De module is volledig geïntegreerd met acquisitie, relaties, calculaties, werkvoorbereiding, inkoop, documentenbeheer, werkenadministratie en financiële administratie. Gegevens hoeven dus niet vanuit het ene programma naar het andere overgenomen te worden.

Software voor de kopersbegeleider

Wanneer een koper een huis koopt, komt er een lijst met meer- en minderwerk opties beschikbaar, waarbij het ook mogelijk is de prijzen te onderbouwen door middel van een calculatie. De software bewaakt de keuzetermijnen en signaleert de afloopdatum. De mogelijke opties worden geaccordeerd of geblokkeerd, waarna de gekozen opties automatisch bevestigd worden, worden vrijgegeven voor facturering én als budget worden toegevoegd binnen de projectadministratie. Wel zo gemakkelijk voor de kopersbegeleiding dus.

Ondersteuning van de aankoopwoning

Naast het beheren van de meer- en minderwerk opties, beheert Kopersbeheer ook de aankoopgegevens zoals de contactgegevens van potentiële kopers, de aangekochte woningen, garantieregelingen per onderdeel op basis van de opleverdatum en klachtenbeheer. Zo zijn alle benodigde gegevens per woning altijd bij de hand.

Koppeling met HomeDNA

De klantbeleving is erg belangrijk bij het kopen van een huis. Tegenwoordig heb je bijna overal een omgeving, ook wel een portaal, waar de voor jouw belangrijke informatie 24/7 te vinden is. HomeDNA heeft zo’n online woningdossier ontwikkeld, waarbij persoonlijk contact, beleving voor de koper en efficiëntie voor de kopersbegeleider voorop staan. De koppeling tussen Kraan en HomeDNA maakt het mogelijk dat er automatisch gegevens doorgeschoten worden naar het woondossier en weer terug. Denk hierbij aan de meer- minderwerk opties, kopersinformatie, bouwnummers en bouwtypes/woningtypes.

Meer informatie over KRAAN Kopersbeheer

Wilt u meer informatie over de module Kopersbeheer? Download dan gratis de productflyer via onze website. Bent u benieuwd wat deze module voor uw bedrijf kan betekenen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Dit kan via ons contactformulier of telefonisch via het telefoonnummer 010 - 28 66 666.

Wilt u meer weten over KRAAN Kopersbeheer?

kraan background menu element