Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Module Financieel | kraan

Financieel

Sluit uw financiële administratie wel naadloos aan op de projectadministratie? Misschien maakt u zelfs gebruik van verschillende losse systemen, waardoor u gegevens vaak ook nog eens dubbel moet invoeren. Niet efficiënt en alle kans op fouten. De module Financieel van KRAAN is volledig geïntegreerd met de projectadministratie en Service & Onderhoud voor het bonnenwerk. Een complete financiële administratie die inzicht geeft in het ‘onderhanden werk’.
Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Administratie software bouw | kraan
Belangrijke eigenschappen:

Geïntegreerde financiele- en projectadministratie

Audit file

Inlezen van facturen dmv bijvoorbeeld XML of UBL

Inkoopfacturen Workflow

Bankafschriften inlezen

Ontdek KRAAN Financieel

Dé administratie software voor de bouw

KRAAN Financieel is de perfecte administratie software voor de bouw, rekeninghoudend met onder andere G-rekening, onderhanden werk, verschillende BTW-percentages, inkoopcontracten en eventuele rekening-courant verhoudingen. Financiële overzichten zoals een kolommenbalans, een openstaande posten lijst, BTW-aangifte en andere rapportages kunnen vervolgens eenvoudig worden gegenereerd.

Inlezen inkoopfacturen

Door de eenvoudige en complete opzet kunnen inkoopfacturen in een handomdraai worden geboekt of ingelezen. Hierbij ondersteunen wij de Ketenstandaard Bouw en Installatie (voorheen S@les in de Bouw). Inkoopfacturen van leveranciers worden met één druk op de knop ingeboekt en kunnen zelfs als basis dienen voor de uitgaande regiefactuur naar uw opdrachtgever. Opslagen over de inkoopprijzen worden automatisch toegekend. Daarnaast integreert de module Financieel met diverse scan/herken software oplossingen die digitale facturen (PDF) omzetten in elektronische facturen (XML).

Accordering via workflow

Naar wens kunt u middels een workflow uw inkoopfacturen door uw organisatie sturen. In onze software kunt u rollen toekennen, zodat de juiste medewerker de factuur ter accordering aangeboden krijgt. Facturen worden centraal ingeboekt, raken niet meer kwijt en u weet altijd bij welke medewerker deze ter goedkeuring ligt. Een belangrijk voordeel is ook nog eens dat inkomende facturen digitaal inzichtelijk zijn binnen de projectadministratie.

Meer informatie over KRAAN Financieel

Wilt u ook graag werken met de KRAAN module Financieel of heeft u hier nog vragen over? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website. Onze specialisten staan voor u klaar en kijken graag met u naar de mogelijkheden! Download voor meer informatie ook de productflyer Financieel. Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken via het telefoonnummer 010 – 28 66 666.

Wilt u meer weten over KRAAN Financieel?

kraan background menu element