Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?

xRM Service en Onderhoud

Binnen dit onderdeel van xRM vind je administratieve informatie over de door jou in beheer genomen objecten. Daarnaast wordt hier ook de informatie over de afhandeling van reparatiemeldingen en onderhoudswerkzaamheden vastgelegd.

Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
xRM Service en Onderhoud bij kraan
Voordelen xRM Service en Onderhoud:

Beheer eenvoudig alle onderhoudsverzoeken

Alle vastgelegde communicatie inzien

Grip door het digitale planbord – slim plannen

Automatisch plannen en route optimalisatie

Automatisch plannen en route optimalisatie

Het planbord biedt vergaande slimme functionaliteiten. Zo kan je door middel van batches je onderhoudscontract afspraken in één keer in laten plannen over de maanden die jij instelt. Dus minder handelingen om onderhoudsafspraken in te plannen, meer grip op de resterende capaciteit doordat je het planproces automatiseert. Naast deze mogelijkheid kan je ook ’s nachts je planning door het systeem laten optimaliseren, zodat jouw vakmannen niet via Groningen naar Limburg rijden en weer terug. Door de optimalisatie biedt je ze de meest optimale route door de inzet van deze module. Zo voorkom je onnodige reistijd en verhoog je de productiviteit.

Beheer eenvoudig alle onderhoudsverzoeken

Plan via xRM eenvoudig de reparatieverzoeken en onderhoudswerkzaamheden in voor je vakmensen. De gemaakte afspraken zijn direct inzichtelijk in de Service App. Ook de werkbonnen van opdrachtgevers kun je beheren doordat deze geautomatiseerd binnenkomen met de DICO koppeling. Zo heb je in één applicatie grip op de zelf aangemaakte opdrachten, maar ook op de ontvangen opdrachten van je opdrachtgevers.

Alle vastgelegde communicatie inzien

Door de integratie met projecten leg je eenvoudig alle communicatie rondom projecten vast die je op de bouwplaats, onderweg of op kantoor hebt verzameld. Maak dossiers nog completer door het toevoegen van foto’s voor en na afronding van de werkzaamheden. Na invoering van de gegevens worden gesynchroniseerd in xRM, zodat iedereen beschikt over de juiste en dezelfde informatie. Eén applicatie, één plek en dus één waarheid.

Grip door het digitale planbord – slim plannen

Houd overzicht en grip op je planning doormiddel van het digitale planbord. Door de mogelijkheid om werkbonnen te plannen voor onderaannemers en door te sturen houd je grip op het uitstaande werk. Je hebt controle over de planning en daarmee de status van de opdrachten.

Wilt u meer weten over KRAAN xRM Service en Onderhoud?

kraan background menu element