Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?

xRM Next level werkstromen

Next level werkstromen is gericht op het automatiseren van werkprocessen. Je vergemakkelijkt je werk, je bouwt herinneringen in of legt processen vast door automatisch een stroom in gang te zetten door een vooraf ingestelde trigger. Je werkt op die manier efficiënter, slimmer en beter.

xRM werkstromen is gericht op het goed definiëren van processen en het automatiseren van processen, zodat jouw werknemers tijd hebben voor andere taken. Dit onderdeel van xRM zet je in naast je andere producten.

Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
We leggen het uit aan de hand van een aantal voorbeelden:
  • Je kan in stellen dat, wanneer er een e-mail binnenkomt met bijlage, deze bijlage automatisch onder het project wordt opgeslagen. Zonder handmatige handelingen.
  • Wanneer een werkbon wordt afgerond, dat deze volledig automatisch wordt samengevat in een samenvattingsdocument. Vervolgens wordt dit automatisch naar de klant gestuurd.
  • Zo kennen we ook processtromen; maak bijvoorbeeld automatisch een taak aan bij een collega zodra er bijv. een verandering is in een salestraject of na een bepaalde verloopdatum.
  • ..en nog veel meer!


Wil je weten welke processen je makkelijker kan maken door de inzet van Kraan xRM en het gebruik van Next level werkstromen? Vraag dan een online demonstratie aan bij één van onze accountmanagers.

Wilt u meer weten over KRAAN xRM Next level werkstromen?

kraan background menu element