Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Icoon Werkbonapp | kraan

Werkbon App

Papieren werkbonnen zijn er nog wel, maar de meeste bedrijven stappen tegenwoordig over op de digitale werkbon. Met mobiele werkbon software kunt u digitaal informatie uitwisselen via een telefoon of tablet. Met de Werkbon App van Kraan, ook wel een verlengstuk van de module Service en Onderhoud, kunt u uw medewerkers digitaal aansturen.
Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Digitale werkbon app voor de bouw | kraan
Belangrijke eigenschappen:

Registratie van uren, materialen en werkzaamheden

Digitale handtekening onder uw werkbon

Maak een nieuwe werkbon via een App

Bekijk de historie op een adres

Mail de werkbon naar de huurder / klant

Kraan in twee minuten

Voor wie is de Werkbon App?

De digitale werkbon van Kraan is geschikt voor bouwbedrijven die service en onderhoud opdrachten uitvoeren en op eenvoudige wijze hun papieren werkbon willen vervangen door een mobiele werkbon.

Papierloos werken met digitale werkbon

Naast dat papierloos werken kostenbesparend is, is het eveneens een voordeel dat u veel minder handmatige mutaties hoeft te doen, wat de foutkansen verkleint. Deze manier van werken kan volledig digitaal van opdrachtgever naar aannemer en van aannemer naar klant en weer terug. Meer hierover leest u op de pagina (Keten)integraties.

Koppeling met Connect-It van ViaData

Wilt u naast een digitale werkbon ook gebruikmaken van een digitaal planbord, onderaannemers inplannen en aansturen, formulieren samenstellen en laten invoeren op locatie of gebruikmaken van smartplanning? Dan koppelen wij met Connect-It het product van onze fieldservice partner ViaData Automatisering.

Professionele uitstraling

Vakmannen moet eenvoudig kunnen werken, zij zijn tenslotte geen administrateurs. Naast dat de Werkbon App makkelijk in gebruik is, is het ook een stukje professionalisering. Uw vakman kan op locatie direct een bon laten aftekenen door de klant/bewoner, een foto bij de werkbon toevoegen, de tijd wordt geregistreerd én er is meteen inzichtelijk welk materiaal de vakman verbruikt heeft. Opdrachtgevers vinden een volledige digitale werkbon erg belangrijk en stellen het daarom vaak als verplichting. In veel gevallen is deze manier van werken ook een pre tijdens aanbestedingen.Download de KRAAN Werkbon App op Google Play Download de KRAAN Werkbon App in de App Store

Meer informatie?

Wilt u ook graag efficiënt werken door middel van mobiele werkbonnen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via het telefoonnummer 010 - 28 66 666. Download voor meer informatie over de Werkbon App van Kraan ook de productflyer via onze website!

Wilt u meer weten over KRAAN Werkbon App?

kraan background menu element