Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Icoon Urenregistratie software voor de bouw rood

Urenregistratie software

In deze drukke tijd lopen er veel projecten naast elkaar. Grip houden op die projecten is belangrijk en noodzakelijk. Een grote post in de projectbewaking zijn de uren. De KRAAN Urenregistratie bouwsoftware biedt u de mogelijkheid eenvoudig en snel de uren van medewerkers en inleners in te voeren, zodat deze op juiste wijze in de projectbewaking worden geboekt. Handmatige urenregistratie of digitale urenregistratie, beide manieren worden ondersteund in de Urenregistratie software. De bewakingscodes waar de medewerkers hun uren op kunnen boeken zijn afkomstig uit de calculatie en geven zo eenvoudig inzicht in de stand van zaken. Waar heeft u te veel gecalculeerd en waar te weinig. Of waar gaan u medewerkers over de begrootte uren heen en waar houdt u over.

Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Digitale urenregistratie app bouw | kraan
Belangrijke eigenschappen:

Uren eenmalig invoeren en beschikbaar waar nodig

Invoer centraal op kantoor of decentraal via de Uren App

Eenvoudige controle van de uren per werkweek of maand

Zowel directe als indirecte uren mogelijk

Altijd grip op de uren door accorderingsstap

Ontdek KRAAN Uren

Kostprijs instellen

Naast een standaard kostprijs kunt u ook een afwijkende kostprijs per medewerker, per inlener instellen. Zo wordt ook in de bewaking de juiste kostprijs aan projecten doorbelast. Hierdoor krijgt u een realistisch beeld van de stand van zaken.

Ook als App beschikbaar

Niet iedereen is toe aan digitale urenregistratie en niet alle medewerkers willen dit graag digitaal doen. Maar het papieren urenbriefje kan vervangen worden door de KRAAN Urenregistratie App. De medewerker boekt zijn uren op projecten en daarbij behorende bewakingscodes die voor hem beschikbaar zijn gesteld.

40 uurs controle

Een belangrijk onderdeel bij de urenverwerking is de 40 uurs controle. Administrateurs, leidinggevenden, projectleiders hebben de mogelijkheid de uren te controleren, te accorderen en te corrigeren voordat deze zichtbaar worden in de projectbewaking.

Meer informatie over de Urenregistratie software

Heeft u vragen over onze Urenregistratie software voor de bouw? Of bent u benieuwd wat onze Urenregistratie App voor uw bedrijf kan betekenen? Download dan de onze productflyer of neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel naar 010 - 28 66 666.

Wilt u meer weten over KRAAN Urenregistratie?

kraan background menu element