Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Module Planning | kraan

Planning

Download de 30 dagen proeflicentie! Met behulp van de handleiding en instructies kunt u zelfstandig aan de slag!

Het ene project loopt uit, het andere project moet later starten omdat de bouwvergunning nog niet rond is en wéér een ander project ligt stil omdat bepaalde materialen niet geleverd kunnen worden. Ondertussen vragen uw klanten wanneer u kunt starten met een nieuw project. Herkent u dit? Dan biedt de module Planning van KRAAN uitkomst! Of het nu gaat om een kleine aanbouw of een groot (seriematig) project, met onze planning software, welke speciaal is ontwikkeld voor de bouw, maakt u eenvoudig overzichtelijke projectplanningen.


Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Basisscherm bouwplanning software | kraan
Belangrijke eigenschappen:

Zelfstandig aan de slag met deze module!

Planning in een handomdraai

Overall planning

Inzet personeel zowel individueel als teams

Snel een professionele presentatie

Probeer nu de 30 dagen proeflicentie!

Ontdek KRAAN Planning

Overzichtelijke bouwplanning software

De module Planning is een bouwplanning programma waarmee u op eenvoudige wijze zelf een balkenplanning kunt maken. Het verschuiven van projecten binnen de planning doet u slechts met één klik, alle onderliggende taken verschuiven namelijk in dezelfde verhouding mee. Tevens is het mogelijk om taken op meerdere manieren aan elkaar te koppelen in uw bouwplanning.

Professionele projectplanning voor de bouw

U kunt per taak aangeven hoeveel mensen u nodig heeft, waarna de manbezetting automatisch in een overzichtelijk diagram wordt getoond. Ook de kosten en opbrengsten kunnen middels een S-curve gemakkelijk inzichtelijk worden gemaakt. Met Kraan Planning voor de bouw maakt u bouwplanningen in een handomdraai!

Zelf aan de slag! Download onze Proeflicentie Planning

Download nu vrijblijvend een proeflicentie van ons planningsprogramma. Met de handleiding en instructies kunt u zelfstandig aan de slag met deze software. Deze proeflicentie is na installatie 30 dagen geldig. Hebben wij u overtuigd van de werking van onze bouwplanning software? Dan kunt u na de proefperiode overgaan tot aanschaf. U hoeft de software in dat geval niet opnieuw te installeren en de ingevoerde gegevens en instellingen blijven behouden! Je kunt zelfstandig aan de slag met deze software. U kunt dus gewoon verder waar u gebleven was.

Planning software bouw van Kraan

Meer weten over ons bouwplanning programma? Download dan gratis de productflyer Planning. Bent u benieuwd wat onze planning software specifiek voor uw bedrijf kan betekenen? Dan informeren en adviseren wij u graag persoonlijk! Neem contact met ons op via het contactformulier op de website of telefonisch via het telefoonnummer 010 – 28 66 666.

Wilt u meer weten over KRAAN Planning?

kraan background menu element