Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Module Renovatie | kraan

Renovatie

De administratieve last die gepaard gaat met de uitvoering van seriematig/planmatig onderhoud en mutatieonderhoud is groot. Om u te ontlasten bij deze processen, bieden wij u met KRAAN Renovatie een volledige en geïntegreerde oplossing. Zo voorziet de unieke en krachtige software van KRAAN Renovatie onder andere in de mogelijkheid om werkzaamheden digitaal op te nemen middels een tablet. Bovendien kunnen de opgenomen werkzaamheden direct worden verwerkt tot een calculatie, automatisch opgevolgd door de complete werkvoorbereiding en inkoop. Tot slot kunt u met KRAAN Renovatie zelfs uw onderaannemers en opdrachtgevers online aansturen of informeren!

Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?
Basisscherm Renovatie software van kraan
Belangrijke eigenschappen :

(Mobiele) koude opname, warme opname en uitvoering

Voortgang bewaking

Per woning direct inzicht in de te renoveren onderdelen

Afrekenen met onderaannemers middels afrekenstaten

Portaal voor onderaannemers en opdrachtgevers

Ontdek KRAAN Renovatie

Woningopname app voor onderhoudswerkzaamheden

Traditioneel werden notities bij opnames van mutatieonderhoud en planmatig onderhoud handmatig op locatie gemaakt. Vervolgens werden deze op kantoor overgetypt en verder uitgewerkt. Met KRAAN Renovatie behoort die inefficiënte werkwijze voorgoed tot het verleden. De gebruiksvriendelijke woningopname app van KRAAN stelt u namelijk in staat om alle hoeveelheden per woning volledig digitaal op te nemen. Daarnaast biedt de woningopname app de mogelijkheid om op locatie tekeningen op te roepen en kunnen er foto’s worden gemaakt (welke te koppelen zijn aan specifieke ruimtes). Ook het bepalen van de indeling van ruimtes kan direct op locatie plaatsvinden. En, natuurlijk is alle vastgelegde informatie direct op kantoor beschikbaar.

Uniek: integratie met calculatie en werkvoorbereiding

Hoewel het gebruiksvriendelijk opnemen van werkzaamheden een cruciaal onderdeel vormt binnen KRAAN Renovatie, neemt de module u nog veel meer werk uit handen. KRAAN Renovatie verwerkt namelijk automatisch alle opgenomen hoeveelheden, foto’s en documenten in een calculatie. De calculatie kan vervolgens eenvoudig worden omgezet in een werkbegroting en direct voor de inkoop worden toegepast. Speciaal voor planmatig onderhoud wordt alle informatie uitgezet in een matrix met adressen. Zo zorgen wij ervoor dat u het overzicht integraal kunt behouden en de status en voorgang van uw project kunt volgen.

Online portaal

Doordat KRAAN Renovatie bovendien over een online portaal beschikt, kunt u gemakkelijk onderaannemers aansturen en opdrachtgevers informeren. De onderaannemer kan op overzichtelijke wijze zien welke werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd en de opdrachtgever kan de voorgang van het project realtime volgen. Bovendien kunt u middels handige extrapolatie overzichten uw opdrachtgever tijdig voorzien van de te verwachten projectkosten.

Meer informatie over KRAAN Renovatie

Heeft u vragen over de module KRAAN Renovatie? Of bent u benieuwd wat deze module voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door het contactformulier op deze website in te vullen, door een e-mail te sturen aan info@kraan.com of door te bellen met telefoonnummer 010 - 28 66 666. Onze specialisten staan u met veel enthousiasme en uitvoerige parate kennis te woord!

Wilt u meer weten over KRAAN Renovatie?

kraan background menu element