Kraan update keuzes

We merken dat de vraag met betrekking tot het updaten van de KRAAN software verandert. Daarom bieden wij u graag de volgende mogelijkheden aan:

Optie 1 komt voort uit de vraag: “ik wil graag volledig ontzorgd worden “.
In dit geval neemt Kraan de zorg volledig van u over en voeren wij de updates voor u uit. In overleg plannen we een datum en tijd in waarop de updates uitgevoerd zullen worden tegen het standaard consultancy tarief (€ 130 per uur). Een gemiddelde installatie duurt ongeveer 30 minuten.

Optie 2 komt voort uit de vraag: “ik wil graag zelf updaten”.
In dit geval bieden wij een op maat gemaakte update-instructie aan, die we specifiek voor uw situatie samenstellen. Aan de hand van dit document voeren wij samen met u één keer de updateprocedure uit. Daarna bent u (of uw ICT beheerder) in staat zelfstandig deze en volgende updates uit te voeren. De updates worden kosteloos ter beschikking gesteld; aan het op maat maken van een update-instructie en éénmalige begeleiding zijn kosten verbonden. We berekenen hiervoor het standaard consultancy tarief (€ 155 per uur).

Geef in onderstaand formulier aan wat uw keuze is. Dan nemen wij daarna zo spoedig mogelijk contact op.kraan background menu element