Kraan update keuzes

We merken dat de vraag met betrekking tot het updaten van de KRAAN software verandert. Daarom bieden wij u graag de volgende mogelijkheden aan:

Optie 1 komt voort uit de vraag: “ik wil graag volledig ontzorgd worden “.
In dit geval neemt Kraan de zorg volledig van u over en voeren wij de updates voor u uit. In overleg plannen we een datum en tijd in waarop de updates uitgevoerd zullen worden tegen het standaard consultancy tarief (€ 148 per uur met een minimum afname van een half uur). Een gemiddelde installatie duurt ongeveer 30 minuten.

Optie 2 komt voort uit de vraag: “ik wil graag zelf updaten”.
In dit geval bieden wij een op maat gemaakte update-instructie aan, die we specifiek voor uw situatie samenstellen. Aan de hand van dit document voeren wij samen met u één keer de updateprocedure uit. Daarna bent u (of uw ICT beheerder) in staat zelfstandig deze en volgende updates uit te voeren. De updates worden kosteloos ter beschikking gesteld; aan het op maat maken van een update-instructie en éénmalige begeleiding zijn kosten verbonden. We berekenen hiervoor het standaard consultancy tarief (€ 148 per uur met een minimum afname van een half uur).

Geef in onderstaand formulier aan wat uw keuze is. Dan nemen wij daarna zo spoedig mogelijk contact op.kraan background menu element