Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?

Software voor bouwbedrijven

Bent u op zoek naar software voor de bouw, omdat u nog met verschillende systemen en losse Excel documenten werkt? Bespaar tijd door volledige integratie en genereer uiteindelijk meer omzet doordat u tijd overhoudt voor de belangrijke zaken. Krijg grip op uw projecten met de Total Service oplossing van Kraan. De bouwgerichte software van Kraan biedt oplossingen om uw bedrijfsprocessen beter in te richten.
Software voor bouwbedrijven bij kraan

Software bouwbedrijf

Onze medewerkers hebben vaak zowel een bouwkundige achtergrond, als een ICT-opleiding achter de rug. Dat is de kracht achter het ontwikkelen van onze software voor de bouwsector. Daarnaast betrekken we ook onze klanten bij de ontwikkeling van onder andere nieuwe functionaliteiten en verbeteringen. Alle oplossingen sluiten naadloos op elkaar aan zodat uw bedrijfsprocessen volledig geautomatiseerd zijn, zowel nu als in de toekomst. Benieuwd naar al onze oplossingen? Bekijk het overzicht hier!

Kraan in 2 minuten

Is de software geschikt voor mijn bedrijf?

Onze software is geschikt voor bedrijven in de bouwsector zoals bouwbedrijven, service en onderhoudsbedrijven en calculatiebureaus. Doordat we de software kunnen schalen, werken onze klanten in het klein-, midden- en grootbedrijf. Bent u benieuwd hoe onze bouwsoftware werkt? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een demo.

Software voor een vast bedrag per maand

Als u start met de software van Kraan betaalt u een vast bedrag per maand, zonder verrassingen! Dit is mogelijk, doordat de oplossingen zeer uitgebreid zijn en over veel functionaliteiten beschikken waar u bij andere softwarepakketten veelal voor moet bijbetalen. Benieuwd naar de kosten van de software voor uw bouwbedrijf? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze accountmanagers via ons contactformulier of telefonisch via 010 - 28 66 666.

Partners van Kraan
kraan background menu element