Machteld van Vloten

Consultant

Wilt u vrijblijvend kennismaken?

ERP voor de bouw

Al meer dan 50 jaar bouwen we bij Kraan, in nauwe samenwerking met onze klanten, aan het beste ERP voor de bouw. ERP, dat staat voor Enterprise Resource Planning, is software om bedrijfsprocessen te digitaliseren en te automatiseren. Met behulp van een ERP systeem kunnen de verschillende afdelingen of disciplines binnen uw organisatie moeiteloos samenwerken. Denk bijvoorbeeld aan inkoop, verkoop, planning, projectmanagement en financiën.

Waarom juist branchespecifieke ERP voor de bouw? Zoals zoveel branches kenmerkt ook de bouwbranche zich door unieke processen. Als geen ander begrijpen we dat bij kraan. Om die reden hebben wij, als ontwikkelaar en leverancier van bouwsoftware, speciaal een ERP ontwikkeld dat perfect aansluit bij de behoeften in de bouw.

ERP bouw | kraan

Voor wie is KRAAN Bouw ERP?

Niet enkel bouwbedrijven profiteren van KRAAN Bouw ERP. Ook gespecialiseerde aannemers, calculatiebureaus, vastgoedbeheerders en service- en onderhoudsbedrijven hebben inmiddels de voordelen van ons bouw ERP ontdekt. Dit is mogelijk doordat KRAAN Bouw ERP bestaat uit separate modules. De modules kunnen als totaaloplossing volledig integraal samenwerken, maar kunnen evengoed individueel worden ingezet voor een bepaalde afdeling of discipline.

Integratie met partners

Bij kraan geloven we dat je moet doen waar je goed in bent. Om die reden zijn onze softwareoplossingen volledig toegespitst op de bouwbranche. Door deze focus zijn we in staat om de allerbeste software binnen de branche te leveren; software waarbij het primaire bedrijfsproces van onze klanten centraal staat. Ook KRAAN ERP software voor de bouw past binnen deze filosofie.

Uiteraard ontvangen we ook wel eens vragen van onze klanten over functionaliteiten waar KRAAN Bouw ERP in de basis niet in voorziet. Denk hierbij aan digitale factuurverwerking, het bieden van een cloud werkplek of de integratie met een online woningdossier. Om toch aan deze behoeften te kunnen voldoen, hebben wij diverse innovatieve integraties met partners ontwikkeld die ook in samenspraak met onze klanten worden doorontwikkeld.

ERP integratie met partners, specialisten in hun eigen disciplines, biedt ons de mogelijkheid om het beste van meerdere werelden te combineren. Bovendien staan wij ervoor open om integraties met nieuwe partners te ontwikkelen die meerwaarde bieden voor onze klanten. Zo zijn en blijven wij de mogelijkheden van KRAAN Bouw ERP voor onze klanten continu doorontwikkelen.

Bouw ERP voor een vast bedrag per maand

Grote investeringen in software behoren bij kraan al jaren tot het verleden. Zo hanteren wij al meer dan 30 jaar een vast bedrag per gebruiker, per maand. Dit biedt ons als organisatie veel stabiliteit en voorkomt dat onze klanten worden geconfronteerd met enorme investeringen. Tevens profiteren onze klanten als gevolg van de abonnementsstructuur van alle innovaties die in onze software worden doorgevoerd. Kortom, transparant, up-to-date en zonder verrassingen!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over onze ERP software voor de bouw? Of bent u benieuwd wat de ERP software van kraan voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Dit doet u via het contactformulier op onze website, door een e-mail te versturen aan info@kraan.com of door te bellen met telefoonnummer 010 - 28 66 666.

Partners van Kraan
kraan background menu element