Rajendre Roepers

Accountmanager

Wilt u vrijblijvend kennismaken?

Ketenstandaard Bouw en Techniek

Ketenstandaard Bouw en Techniek (eerder ook wel Sales in de Bouw of S@les in de bouw genoemd) is, de naam zegt het al, een stichting die zich bezighoudt met standaarden binnen de bouw en installatie branche. Deze standaarden zorgen ervoor dat (bedrijfs-)processen efficiënter, goedkoper en makkelijker verlopen. Ketenstandaard pakt de snel ontwikkelende informatietechnologie op en integreert deze in de branche, zodat deze zich snel verder kan ontwikkelen. Samen met hun partners richt Ketenstandaard Bouw en Techniek zich continu op een goede toepasbaarheid van de standaarden. Want deze moeten uiteraard goed aansluiten op de werkprocessen, nu én in de toekomst.

Ketenintegratie bouwsoftware | Ketenstandaard Bouw en Techniek

Kraan denkt mee in standaarden

kraan heeft een actieve rol in het meedenken van de toepasbaarheid van de standaarden. Niet alleen tijdens een van de technische bijeenkomsten van de Ketenstandaard, maar ook aan tafel bij onze klanten. Zij zijn ten slotte de eindgebruikers en de standaarden moeten de processen voor hen een stuk gemakkelijker maken! Daarnaast vinden wij het ook belangrijk dat de standaarden eenvoudig uit te rollen zijn bij nieuwe updates of nieuwe functionaliteiten van onze software.

Voor wie is de Ketenstandaard?

Er zijn inmiddels 2.400 bedrijven en vestigingen aangesloten bij de Ketenstandaard, waaronder vastgoedbeheerders, woningcorporaties, service en onderhoudsbedrijven en bouwbedrijven. Ter illustratie werken dankzij de Ketenstandaard veel van onze klanten al jaren met XML-facturen en zijn gestopt met het versturen van papieren facturen. Daarnaast is Kraan in 2016 Kraan als eerste live gegaan met de Sales Standaard Onderhoudsberichten, een integratie koppeling tussen onze klant Bakker Arkel en woningcorporatie Qua Wonen. Deze koppeling is de laatste jaren verder doorontwikkeld binnen de Ketenstandaard en steeds meer bouwers en corporaties zullen deze koppeling de komende tijd gaan integreren.

Meer over de Ketenstandaard

Samenwerken in de keten?

Wilt u weten wat de standaarden voor uw bedrijf kunnen betekenen? Wij adviseren u graag! Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier op onze website of telefonisch via het telefoonnummer 010 - 28 66 666.

Partners van Kraan
kraan background menu element